Print

Roskilde Festival

index01

Vil du med på Roskilde Festival 2019

Nu er det blevet tid til at tilmelde sig til Roskilde Festivalen 2019, hvis du har lyst til at hjælpe os fra brydeklubben i et super team.

Vi starter vagterne allerede fra onsdag 26. juni 2019 og slutter med den sidste vagt søndag 07 juli 2019, hvor hele pladsen skal være tømt.

Er I flere personer, som gerne vil have vagt sammen, er det vigtigt at oplyse om dette så vil vi gøre hvad vi kan for at I får samme vagt tider.

Igen i år har vi fået åbningsvagten på Vest, og det betyder at vi igen i år kan ”nøjes” med 1-2 vagt under musikken, 1 nattevagt (nogle 2) og de to sidste vagter er frit valg, så længe der er plads til det, men det er som altid ”først til mølle”.

Vi skal bruge næsten 150 folk på vagt på åbningsdagene 28-29 juni 2019 så det er vigtigt at så mange som muligt vil tage denne vagt.

Det vil være muligt at tage 2 vagter allerede den første weekend, så man har afviklet halvdelen af de 4 x 8 timer som der kræves for at få et armbånd til festivalen.

Vi håber selvfølgelig, at du har lyst til at være en del af vort super team, og gøre en forskel for vores brydere, så alle uanset social status kan få den bedste træning og udvikling af verdens sejeste sportsgren.

Er dette noget for dig, så skynd dig at tilmelde dig.

Du SKAL være fyldt 18 inden din første vagt for at kunne hjælpe os. 

Hvis du allerede er oprettet i Roskilde Festivals People system må du gerne skrive dit People nr. i feltet nedenfor.

Har du spørgsmål til opgaven kan du skrive til vagtplanlæggeren på: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tilmelding som medhjælper til Roskilde Festival 2019

Required
Required
Required
Required Tooltip
Tooltip

Her kan du skrive specielle bemærkninger. Skriv hvis der er nogen du ønsker at være på vagt sammen med.

Tooltip