Print

Panda Brydning

 

Panda-Brydning

Roskilde Brydeklub inviterer alle institutioner ( Børnehaver, sfoér og skoler ) til at komme forbi til brydetræning, leg og små kampe en gang om ugen. Det kræver ikke ekstra af jer som institution, det eneste, det kræver, er, at I tager en gruppe børn med på en tur til en af Roskildes bedste sportsklubber.

Vi kan arrangere det på en torsdag mellem 10.00-14.00. Husk at aftal tid først.

Brydeklubben står klar til at give institutionens børn – og voksne – nogle sjove timer med tumlen og træning. Brydning er en ikke-voldelig kontaktsport, som giver god balance, smidighed og styrke. Her får børnene mulighed for at bruge deres krop på nye måder og herigennem forbedre deres motorik. I slutningen af perioden vil klubben afholde et ministævne, hvor alle institutioner inviteres til at dyste mod hinanden for sjov.

Idræt er et fantastisk redskab til social og kulturel integration. I idrætsforeningerne møder man voksne, der indfører i en verden af leg, respekt, disciplin og stræbsomhed, og møder kammerater der kan blive til venner. Man bliver her en del af et socialt netværk, der åbner for muligheder i forhold til ens videre liv, i forhold til fritid, job og uddannelse.

Derfor er brydeklubben indgået et Get2Sport samarbejde med Danmarks Idræts-Forbund, Roskilde Kommune, Boligselskabet Sjælland. Get2Sport er en indsats som retter sig mod, at optimere sportens muligheder for at give vanskeligt stillede børn og unge et bedre rodfæste i den lokale idræt.

Get2Sport samarbejdet sætter fokus på at

  • integrere børn i det lokale foreningsliv i en tidlig alder.
  • skabe forbindelse og forbedre samarbejdet mellem de kommunale institutioner og det lokale foreningsliv.
  • give børn interesse for idrættens verden og motivere dem til at ville mere, at lære mere og forbedre sig.
  • lade foreningslivet understøtte institutionernes læringsplaner bl.a. ved at kombinere idræt og læring.

Brydeklubben samarbejder med kommunens Fritidspasordningen LikeMyLife, hvilket betyder, at de børn, som har brug for det, tilbydes et pas til gratis træning i foreningen.

Vi glæder os til at tage imod jer.

Roskilde Brydeklub AIR